Kompozycja

JAPANSK TERIYAKI KYLLING

JAPANSK TERIYAKI KYLLING

Oplev smagen af traditionelt Japan med OYAKATA YAKISOBA CHICKEN TERIYAKI i en pose. Denne ret kombinerer aromatisk teriyakisovs med nudler. Træd ind i rollen som mesterkok – tilsæt dine yndlingsingredienser (kød, grøntsager) til din YAKISOBA, og skab en original, velsmagende ret i japansk stil. 

VELBEKOMME! ITADAKIMASU! いただきます!

Tilberedning

TYPISK JAPANSK

Ter1 (2)
1
Kog 150 ml vand i en gryde. Tilføj nudler.
Ter2 (2)
2
Kog pastaen i 3 minutter.
Ter3 (2)
3
Tilsæt saucen fra posen.
Ter4 (2)
4
Bland og det er klar!

Tilberedning

ALTERNATIV

Ter 1 1
1
Smuldr nudlerne, kom dem i en skål.
Cla 1 2
2
Hæld varmt vand over pastaen. Vent 3 minutter, og hæld derefter vandet fra.
Ter 1 3
3
Tilsæt saucen fra posen.
Ter 1 4
4
Bland og det er klar!